Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

How To Look Like TAYLOR SWIFT - Makeup Tutorial ♥ stephaniemaii ♥



Taylor Swift (βικιπαίδεια)

Τέιλορ Σουίφτ

Από τη Βικιπαίδεια
Τέιλορ Σουίφτ
Taylor Swift
Swift performing on the Speak Now Tour in 2012.jpg
Όνομα γέννησηςΤέιλορ Άλισον Σουίφτ
Taylor Alison Swift
Γέννηση13 Δεκεμβρίου 1989 (26 ετών)
Flag of the United States.svg Ρίτινγκ, ΠενσυλβάνιαΗΠΑ
ΕθνικότηταFlag of the United States.svg Αμερικανική
ΥπηκοότηταFlag of the United States.svg Αμερικανική
ΙδιότηταΤραγουδίστρια - Στιχουργός
ΣύντροφοςΤομ Χίντλστον
ΒραβεύσειςDick Clark Award for Excellence
Σχολές ΦοίτησηςHendersonville High Schoolκαι Wyomissing Area Junior/Senior High School
Ύψος1.78 μ.
ΓονείςΣκοτ Σουίφτ
Άντρεα Γκάρντνερ Σουίφτ
ΑδέλφιαΌστιν Σουίφτ
ΥπογραφήTaylor Swift logo.svg
http://taylorswift.com/
Τέιλορ Σουίφτ στο IMDb
Commons page Πολυμέσα
Η Τέιλορ Άλισον Σουίφτ (Taylor Alison Swift) γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1989 στοΡίντινγκ της Πενσυλβάνια των Η.Π.Α. και είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός της καντρι-ποπ, κιθαρίστρια και ηθοποιός.

Πρώτα χρόνια

Γεννήθηκε ως Tέιλορ Άλισον Σουίφτ στις 13 Δεκεμβρίου 1989 στο Ρίντινγκ της Πενσυλβάνιατων Η.Π.Α. αλλά μετά απο λίγα χρόνια, συγκεκριμένα το 1998, μετακόμισε με την οικογένεια της, στο Γουαϊμίσινγκ (επίσης στη Πενσυλβάνια). Η μητέρα της, Άντρεα Γκάρντνερ Φίνλεϊ Σουίφτ (Andrea Gardner Finley Swift) ασχολείται με τα οικιακά αλλά στο παρελθόν εργάστηκε ως αμιβαίο στέλεχος μάρκετινγκ. Αντίθετα, ο πατέρας της, Σκοτ Κίνγκσλεϊ Σουίφτ (Scott Kingsley Swift) είναι οικονομικός σύμβουλος της Merill Lynch και απόγονος των τριών γενεών της τράπεζας προέδρων . Η Τέιλορ έχει ένα μικρότερο αδερφό, τον Όστιν (Austin).
Πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, στο Ρίτινγκ και παρακολούθησε προσχολικής ηλικίας μαθήματα, στο σχολείο Alvernia Montessori απο Φραγκισκανές μοναχές ενώ λίγο αργότερα, εγγράφηκε στο Wyndcroft, ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο. Σε ηλικία μόλις 9 ετών, ξεκίνησε το ενδιαφέρον της για το μιούζικαλ, λαμβάνοντας μέρος σε πολλές παραγωγές βερκέλιων Νεολαίας Ακαδημίας Θεάτρου ενώ συχνά πήγαινε και στο Brodway προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και υποκριτικής. Αργότερα, άρχισε να ενδιαφέρεται περισότερο για τη country μουσική κι έτσι, περνούσε τα Σαββατοκύριακα της, σε τοπικά φεστιβάλ, καφετέριες , εκθέσεις, διαγωνισμούς καραόκε, κλαμπ, κήπους, συναντήσεις Προσκόπων και αθλητικές εκδηλώσεις.
Στην ηλικία των 11, μετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, η Τέιλορ κέρδισε σε τοπικό διαγωνισμό ταλέντων και της δόθηκε η ευκαιρία να εμφανιστεί στο άνοιγμα για το Charlie Daniels σε ένα αμφιθέατρο. Μετά τη προβολή ενός μουσικού επεισοδίου του Fatih Hill, η Τέιλορ αισθάνθηκε σίγουρη οτι έπρεπε να μετακομίσει στο Νάσβιλ του Τενεσί για να ακολουθήσει μια μουσική καριέρα. Έτσι, το 2000, ταξίδεψε με τη μητέρα της, στο Νάσβιλ, προκειμένου να υποβάλει ένα demo με covers της Ντόλλυ Πάρτον και των Ντίξι Τσικς. Έλαβε πολλές απορρίψεις καθώς όλες οι δισκογραφικές τη θεωρούσαν μια συνηθισμένη φωνή. Αργότερα η Τέιλορ είπε: "O καθένας σε αυτή την πόλη θα ήθελε να κάνει ό,τι ήθελα να κάνω κι εγώ. Έτσι, σκεφτόμουν τον εαυτό μου και έπρεπε να βρω ένα τρόπο για να γίνω διαφορετική".
Τελικά, η Τέιλορ μετακόμισε στο Νάσβιλ, το 2003 όπου και άρχισε να κάνει τα πρώτα βήματα στη καριέρα της.

Καριέρα

Η καριέρα της Τέιλορ ξεκινάει το 2004 όπου και υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία RCA Records. Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 5 αλμπουμ, έχει έρθει πολλές φορές υποψήφια για βραβεία και έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά μόδας και ομορφιάς. Μάλιστα, η Τέιλορ έχει δουλέψει και ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε σειρές όπως το CSI: Las Vegas αλλά και ταινίες όπως το Valentine's Day αλλά και το Hannah Montana: The Movie όπου πρωταγωνιστούσε η Μάιλι Σάιρους, με την οποία για αρκετά χρόνια διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Δισκογραφία

Άλμπουμ

  • Taylor Swift (2006)
  • Fearless (2008)
  • Speak Now (2010)
  • Red (2012)
  • 1989 (2014)

EPs

  • Sounds of the Season: The Taylor Swift Holiday Collection (2007)
  • Beautiful Eyes (2008)

Σινγκλς

ΈτοςΤίτλος τραγουδιούΆλμπουμ
2006Tim McGrawΤaylor Swift
2007Teardrops on My Guitar
Our Song
2008Picture to Burn
Should've Said No
Love StoryFearless
White Horse
2009You Belong with Me
Fifteen
2010Fearless
MineSpeak Now
Back To December
2011Mean
The Story of Us
2012We Are Never Ever Getting Back TogetherRed
Begin Again
I Knew You Were Trouble
22
2013Everything Has Changed (ft. Ed Shearan)
Red
2014Shake It Off1989
Blank Space
2015Style
Bad Blood
Wildest Dreams
Out Of The Woods

Φιλμογραφία

Κινηματογράφος:

ΈτοςΤίτλος ταινίαςΡόλοςΣημειώσεις
2009Jonas Brothers: The 3D Concert ExperienceΟ εαυτός της-
Hannah Montana: The MovieΟ εαυτός της-
2010Valentine's DayΦελίσια Μίλλερ-
2012The LoraxΆντρεϊΦωνή
2014The GiverΡόζμαρι-

Τηλεόραση:

ΈτοςΤίτλοςΡόλοςΣημειώσεις
2009CSI: Crime Scene InvestigationΧέιλι Τζόουνς1 επεισόδιο
2009-2011Saturday Night LiveΟ εαυτός της3 επεισόδια
2013New GirlΙλέινΕπεισόδιο: "Elaine's Big Day"

Προσωπική ζωή[

Από τον Ιούλιο του 2008 και για περίπου ένα χρόνο, είχε σχέση με τον ηθοποιό και μέλος του συγκροτήματος ΤζόναςΤζο Τζόνας. Aπό τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους, διατηρούσε δεσμό με τον συνονόματο ηθοποιό, Τέιλορ Λότνερ ενώ για λίγους μήνες, υπήρξε ζευγάρι και με τον μουσικό Τζον Μάγιερ. Σημαντική σχέση της, ήταν εκείνη με τον γνωστό ηθοποιό Τζέικ Γκίλενχαλ με τον οποίο διατηρούσαν δεσμό για 5 μήνες. Από τον Ιούλιο του 2012 και μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ήταν ζευγάρι με τον Κόννορ Κένεντι ενώ για ένα χρόνο (2012-2013) είχε δεσμό με τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς, μέλος του συγκροτήματος One Direction. Από τις αρχές του 2015, μέχρι τον Ιούνιο του 2016 είχε δεσμό με τον γνωστό DJ Κάλβιν Χάρις κι ενώ όλοι μιλούσαν για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και τα μέσα ενημέρωσης στοιχημάτιζαν τον πιθανό γάμο του ζευγαριού, εκείνοι αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 1,5 χρόνο σχέσης. Σήμερα έχει σχέση με τον ηθοποιό Τομ Χίντλστον.

Βραβεύσεις

Η Σουίφτ ήταν συνολικά υποψήφια για 171 βραβεία, από τα οποία έχει κερδίσει τα 151.
Ανάμεσα σ'αυτά, ήταν υποψήφια για 12 Γκράμι, ενώ έχει κερδίσει 7. Το 2009 το Fearless κέρδισε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάςκαι η Σουίφτ έγινε η νεότερη τραγουδίστρια στην ιστορία των βραβείων που κέρδισε ένα βραβείο της ακαδημίας μουσικής κάντρι (Academy of Country Music Award).[1] Στην 52η απονομή των βραβείων Γκράμι, το 2010, η τραγουδίστρια έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που κέρδισε Γκράμι για το άλμπουμ της χρονιάς (Fearless ).[2] Επίσης, με το άλμπουμ White Horse κέρδισε άλλα τρία Γκράμι, για το καλύτερο άλμπουμ κάντρι μουσικής, την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία κάντρι και για το καλύτερο τραγούδι της κάντρι. Το 2012 το τραγούδι της "Mean" κέρδισε δύο βραβεία Γκράμι, Καλύτερο Κάντρι Τραγούδι και Καλύτερη Κάντρι Σόλο Παράσταση. Το 2013 κέρδισε ένα Γκράμι για το τραγούδι της "Safe&Sound". Το 2009 για το τραγούδι You Belong With Me κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γυναικείο βιντεοκλίπ στα MTV Video Music Awards.Στις 5 Ιανουαριου 2011 κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Κάντρι Τραγουδίστριας στα People's Choice Awards. Kέρδισε 3 βραβεία Billboard Music Awards το 2011 και 1 το 2012. Το 2011 η Σουίφτ κέρδισε ένα βραβείο Taste of Country Awards για την γάτα της, Meredith, που αναδείχθηκε Καλύτερο Καινούριο Κατοικίδιο. Το 2012 κέρδισε το βραβείο Ripple of Hope. Στις 4 Δεκεμβρίου 2012, το άμπλουμ της RED πούλησε 1.208.000 αντίτυπα την πρώτη του εβδομάδα, κάνοντάς το το άλμπουμ που πούλησε πιο γρήγορα και το πρώτο άλμπουμ σε 12 χρόνια. Στις 31 Μαρτίου 2012 η Σουίφτ κέρδισε το βραβείο Big Help Award στα Kids' Choice Awards 2012 για την βοήθειά της στους επιζώντες από φυσικές καταστροφές.




DIY BEST KIDS PARTY IDEAS!

ΥΛΙΚΑ 

< nutella

< φράουλες 

< 2 μπανάνες 

<shake n pour BISQUICK (χυλός για κρέπες)



ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Fun and Healthy Party Food for Kids | Nutella Mini Pancake Kabobs by DIY Ready at http://diyready.com/best-kids-party-ideas/:



                                              ΚΑΙ ....  ΈΤΟΙΜΟ !

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Beyonce make up

Beyonce Makeup Tutorial - Video Phone Part 1: Foundation Application




Beyonce Makeup Tutorial - Video Phone Part 2: Eyes, Cheeks & Lips


I'm outside guys! This is.....odd. vety odd.. theres a girl who I used to be friends with and shes like taking selfies or something hahahahaha:

Beyonce (βιογραφία)

Μπιγιονσέ

Από τη Βικιπαίδεια
Μπιγιονσέ
Beyoncé
Όνομα γέννησηςΜπιγιονσέ Ζιζέλ Νόουλς
Beyoncé Giselle Knowles
Γέννηση4 Σεπτεμβρίου 1981 (34 ετών)
Flag of the United States.svg ΧιούστονΤέξαςΗΠΑ
ΕθνικότηταFlag of the United States.svg Αμερικανική
ΥπηκοότηταFlag of the United States.svg Αμερικανική
ΙδιότηταΤραγουδίστρια - Ηθοποιός - Στιχουργός - Επιχειρηματίας -Χορεύτρια
ΣύζυγοςJay-Z
(2008-σήμερα)
ΤέκναΜπλου - Άιβι Κάρτερ
ΒραβεύσειςGrammy Award for Best R&B Performance (2015) καιΒραβείο Γκράμι Καλύτερου R&B τραγουδιού (2015)
Ύψος1.70 μ.
ΓονείςΜάθιου Νόουλς
Τίνα Νόουλς
ΣυγγενείςΡίτσαρντ Λόσον (πατριός)
ΑδέλφιαΣολάνζ Νόουλς
Μπιάνκα Λόσον
ΥπογραφήBeyoncé Assinatura.png

Η Μπιγιονσέ (Beyoncé) γεννημένη ως Μπιγιονσέ Ζιζέλ Νόουλς (Beyoncé Giselle Knowles) στις 4 Σεπτεμβρίου 1981, στο Χιούστον των ΗΠΑ, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Ως παιδί, συμμετείχε και ερμήνευσε σε διάφορα talent shows, ενώ ξεκίνησε να γίνεται γνωστή στα τέλη του '90, μέσω του R&B συγκροτήματος Destiny's Child, όπου ήταν βασική τραγουδίστρια. Με manager τον πατέρα της, Μάθιου Νόουλς (Mathew Knowles), η Μπιγιονσέ μαζί με τις Destiny's Child κατάφεραν να γίνει ένα από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών. Παρ' όλη την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος, η Μπιγιονσέ αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα κι έτσι, το 2003 αποχώρησε προσωρινά από το γκρουπ και κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Dangerously in Love», το οποίο την καθιέρωσε ως solo καλλιτέχνιδα, πούλησε 12.000.000 αντίτυπα, κέρδισε πέντε βραβεία Grammy, ενώ επίσης τα τραγούδια της, «Crazy in Love» σε συνεργασία με τον Jay-Z και «Baby Boy» ήταν νούμερο 1 στην κορυφή των Billboard Hot 100.
Μετά την οριστική αποχώρηση της Μπιγιονσέ από το συγκρότημα Destiny's Child αλλά και τη διάλυση του, το 2005, κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της ως solo καλλιτέχνης, με τίτλο «B'Day», την ημέρα των 24ων γενεθλίων της, το οποίο περιείχε επιτυχίες όπως «Déjà Vu», «Irreplaceable» και «Beautiful Liar» σε συνεργασία με την Σακίρα. Το συγκεκριμένο άλμπουμ, πούλησε 540.000 αντίτυπα και έγινε δεύτερο πιο επιτυχημένο άλμπουμ της. Ερμήνευσε επίσης στην ταινία «Dreamgirls» το 2006, ενώ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες «Τhe Pink Panther» την ίδια χρονιά και «Obsessed», το 2009. Ο γάμος της, με τον ράπερ Jay-Z, που πραγματοποιήθηκε το 2008, την επηρέασε ώστε να γράψει το τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο «I Am... Sasha Fierce», το οποίο πούλησε 482.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και βρέθηκε στην κορυφή του Billboard 200. Το άλμπουμ περιείχε τα singles «Ιf I Were A Boy», «Single Ladies», «Brocken Hearted Girl», «Halo», «Sweet Dreams», «Diva», «Ego» και «Video Phone». Η περιοδεία της για την στήριξη του άλμπουμ, με 108 συναυλίες παγκοσμίως, εισέπραξε 119.500.000 δολάρια. Στα 56α βραβεία Grammy, κέρδισε συνολικά 3 βραβεία. Το 2010, συμμετείχε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Telephone» της Lady Gaga. Το 2011, κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ της, με τίτλο «4», ενώ το 2013, κυκλοφόρησε και το πέμπτο της άλμπουμ «Beyoncé».
Η Μπιγιονσέ έχει χαρακτηριστεί ως σύγχρονη φεμινίστρια καθώς δημιουργεί τραγούδια που χαρακτηρίζονται συχνά από θέματα του έρωτα, των σχέσεων και τη μονογαμία. Καθ' όλη τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, έχει πουλήσει πάνω από 118.000.000 αντίτυπα των άλμπουμ, ως σόλο καλλιτέχνης, ενώ 60.000.000 αντίτυπα έχει πουλήσει με το γκρουπ Destiny's Child. Θεωρείται μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών.

Πρώτα Χρόνια

Η Μπιγιονσέ Ζιζέλ Νόουλς (Beyoncé Giselle Knowles) γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1981 στο Χιούστον του Τέξας. Η μητέρα της, Τίνα Νόουλς (Tina Knowles), είναι κομμώτρια και ιδιοκτήτρια κέντρου ομορφιάς, ενώ ο πατέρας της, Μάθιου Νόουλς (Mathew Knowles) είναι μάνατζερ και διευθυντής πωλήσεων της δισκογραφικής εταιρίας Xerox. Το όνομα "Beyoncé" αποτελεί παραλλαγή του πατρικού επωνύμου της μητέρας της, δηλαδή "Beyincé". Έχει μια μικρότερη αδερφή, την Σολάνζ Νόουλς (Solange Knowles), η οποία είναι κι αυτή τραγουδίστρια και μάλιστα ήταν επίσης μέλος του συγκροτήματος Destiny's Child. O πατέρας της ειναι Αφροαμερικανός , ενώ η μητέρα της Creole.
Η Μπιγιονσέ φοίτησε στο σχολείο St. Mary's Elementary School, στην περιοχή Fredericksburg του Τέξας, όπου παρακολούθησε και μαθήματα χορού. Το ταλέντο της στο χορό, ανακάλυψε ο καθηγητής της, Darlette Johnson, ο οποίος την παρότρυνε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Σε ηλικία μόλις επτά ετών, έλαβε μέρος σε ένα σχολικό διαγωνισμό και ερμηνεύοντας το «Imagine» του Τζον Λένον, κέρδισε το πρώτο βραβείο. Το 1990, κάνει εγγραφή στο σχολείο Parker Elementary School, το οποίο ήταν σχολείο τεχνών κι έτσι συμμετείχε σε χορωδίες κ.α.
Το 1995, ο πατέρας της, παραιτήθηκε από τη δουλειά του και το οικογενειακό εισόδημα μειώθηκε σε βαθμό που αναγκάστηκαν να μετακομίσουν σε μικρότερο διαμέρισμα. Μετά από λίγο διάστημα, η οικογένεια επανήλθε σε πιο καλά οικονομικά, χάρη στην Μπιγιονσέ, η οποία κατάφερε να ενταχθεί ως μέλος της δισκογραφικής εταιρίας Columbia Records.

Καριέρα

1997-2001: Destiny's Child

Το 1997, το συγκρότημα ονομάστηκε Destiny's Child και την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι, με τίτλο «Killing Time», το οποίο έγινε το soundtrack της ταινίας «Men in Black», την ίδια χρονιά. Την επόμενη χρονιά, κυκλοφόρησε το ομότιτλο άλμπουμ τους, αλλά και το hit «No, no, no», το οποίο καθιέρωσε το συγκρότημα. Ο δίσκος περιείχε μερικά γνωστά τραγούδια, όπως  "Bills, Bills, Bills", "Jumpin' Jumpin'" & "Say My Name". Τα μέλη του συγκροτήματος ήταν η Beyoncé Knowles, η Kelly Rowland,η ξαδέλφη και στενή φίλη της Beyonce, η Michelle Williams, η Letoya και η Latavia Roberson.
Ακόμη ένα τραγούδι τους, που έγινε soundtrack ταινίας, είναι το "Independent Women Part I", το οποίο ήταν soundtrack της ταινίας "Charlie's Angels", το 2000. Το συγκρότημα, γνώρισε τεράστια επιτυχία, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών και γνώρισε πολλές επιτυχίες. Τελικά, όμως διαλύθηκε το 2005.
Δισκογραφία
  • Destiny's Child (1998)
  • The Writing's on the Wall (1999)
  • Survivor (2001)
  • 8 Days of Christmas (2001)
  • Destiny Fulfilled (2004)

Προσωπική Ζωή

Οικογένεια

Πρίν γίνει διάσημη,η Beyonce είχε σχέση με τον Lyndell Locke,απο την ηλικία των 12 μέχρι τον χωρισμό τους όταν ήταν 22.

Σύμφωνα με φήμες η Μπιγιονσέ άρχισε να βγαίνει με τον ράπερ Jay-Z, το 2002, μετά τη συνεργασία τους στο κομμάτι του ράπερ "'03 Bonnie & Clyde" όπου στο videoclip έπαιζαν το ζευγάρι. Λίγο καιρό αργότερα, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και στις 4 Απριλίου 2008, παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι, είναι γνωστό για την ιδιωτική του ζωή αφού κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις. Το 2010 μάλιστα, η Μπιγιονσέ είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της στο πρώτο τους παιδί αλλά ύστερα από λίγο καιρό απέβαλε. Τότε, είχε δηλώσει πως ήταν το χειρότερο πράγμα που της συνέβη ποτέ και επέστρεψε στα studios προκειμένου να νιώσει καλύτερα. Το 2011, η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z, ταξίδεψαν στο Παρίσι για τη φωτογράφιση του άλμπουμ της "4" και κατά τη παραμονή τους εκεί, έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.
Τελικά, η εγκυμοσύνη ήταν επιτυχής και στις 7 Ιανουαρίου 2012, έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Μπλου Άιβι Κάρτερ (Blue-Ivy Carter) στο νοσοκομείο Lenox Hill Hospital της Νέα Υόρκης. Δύο μέρες μετά τη γέννηση της, ο Jay-Z κυκλοφόρησε το τραγούδι "Glory", το οποίο και αφιέρωσε στην μικρή Μπλου Άιβι. Το συγκεκριμένο τραγούδι μιλούσε για τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τον τοκετό καθώς και την πρώτη αποβολή της Μπιγιονσέ.

Πολιτική


Η Μπιγιονσέ και ο σύζυγος της, Jay-Z είναι φίλοι με τον πρόεδρο των ΗΠΑΜπαράκ Ομπάμα και την σύζυγο του, πρώτη γυναίκα των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα. Μάλιστα, Beyonce & Jay-Z, δώρισαν 4.000.000 δολάρια στη λέσχη του Ομπάμα, 40/40, στο Μανχάταν. Επίσης, η Μπιγιονσέ ανέβασε στα social media φωτογραφία του ψηφοδελτίου της, για να δείξει πως ψήφισε υπέρ του Δημοκρατικού κόμματος και ενθάρρυνε έτσι πολλούς ανθρώπους να πράξουν ανάλογα. Επιπλέον, απέδωσε τον Αμερικανικό εθνικό ύμνο κατά τη δεύτερη ορκωμοσία του Ομπάμα και ερμήνευσε ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτόν.
Μετά το θάνατο του Freddie Gray, η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z, συνάντησαν από κοντά την οικογένεια του και μετά τη φυλάκιση διαδηλωτών για το θάνατο του Gray, έδωσαν χιλιάδες δολάρια, προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι πολλοί αθώοι άνθρωποι.

Φιλανθρωπίες

Μετά τον μεγάλο τυφώνα Katrina που έγινε το 2005, η Μπιγιονσέ ίδρυσε το Ίδρυμα Survivor, το οποίο προσέφερε στα θύματα του τυφώνα, στέγη & τροφή μέχρι να χτιστούν ξανά κάποια σπίτια. Αρχικά, η Μπιγιονσέ είχε συμβάλει στο Ίδρυμα με 250.000 δολάρια ενώ έπειτα έδωσε περισότερα. Το ίδρυμα Survivor έχει αναγνωριστεί από πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, καθώς παρείχε ξανά στέγη στα θύματα του τυφώνα Like, το 2008.
Συμμετείχε στον μαραθώνιο του Τζορτζ Κλούνεϊ και της οργάνωσης Wyclef Jean's Hope for Haiti Now: A Global Benefit, για να μαζέψουν χρήματα ώστε να βοηθήσουν τα θύματα του σεισμού στην Αϊτή. Τελικά, συγκέντρωσαν 1.000.000 δολάρια. Στις 5 Μαρτίου 2010, η ίδια και η μητέρα της, Τίνα Νόουλς, άνοιξαν το Beyoncé Cosmetology Center στο Μπρούκλιν, προσφέροντας δωρεάν σχολικά μαθήματα για άντρες και γυναίκες που δεν ολοκλήρωσαν το σχολείο, ενώ το 2011, σε συνεργασία με την Μισέλ Ομπάμα, οργάνωσαν εκστρατεία κατά της παιδικής παχυσαρκίας. Την 1η Ιουνίου 2013, πραγματοποίησε συναυλία στο Λονδίνο μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως Ρίτα Όρα, Ελ Γκούλντιγκ κ.α. Τα έσοδα δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Έχει συμβάλει σε πολλές ακόμη φιλανθρωπικές οργανώσεις και έχει δωρίσει τα έξοδα συναυλιών της σε ανθρώπους που έχουν οικονομική ανάγκη.

Δισκογραφία

Βίντεο-κλιπς

ΈτοςΤίτλοςEρμηνευτής/τρια/εςΣκηνοθέτης/τρια/ες
2000I Got ThatAmil Ft. BeyoncéDarren Grant & Jay-Z
2002Work It OutBeyoncéMathew Rolston
2002'03 Bonnie & ClydeJay-Z Ft. BeyoncéChris Robinson
2003Crazy in LoveBeyoncé Ft. Jay-ZJake Nava
2003Baby BoyBeyoncé Ft. Sean PaulJake Nava
2003Me, Myself and IBeyoncéJohan Renck
2004Naughty GirlBeyoncéJake Nava
2005Check on ItBeyoncé Ft. Silm Thug & Bun BHype Williams
2006Déjà VuBeyoncé Ft. Jay-ZSophie Muller
2006Ring the AlarmBeyoncéSophie Muller
2006IrreplaceableBeyoncéAnthony Mandler
2006ListenBeyoncéDiane Martel
2007Beautiful LiarBeyoncé Ft. ShakiraJake Nava
2007Upgrade UBeyoncé Ft. Jay-ZMelina Matsoukas
2007Kitty KatBeyoncéMelina Matsoukas
2007Green LightBeyoncéMelina Matsoukas
2007Flaws and AllBeyoncéCliff Watts & Beyoncé
2007Get Me BodiedBeyoncéAnthony Mandler
2007Freakum DressBeyoncéRay Kay
2007Suga MamaBeyoncéMelina Matsoukas
2008If I Were a BoyBeyoncéJake Nava
2008Single Ladies (Put a Ring on It)BeyoncéJake Nava
2008DivaBeyoncéMelina Matsoukas
2008HalloBeyoncéPhilip Andelman
2009EgoBeyoncéBeyoncé & Frank Gatson
2009Broken-Hearted GirlBeyoncéSophie Muller
2009Sweet DreamsBeyoncéAdria Petty
2009Video PhoneBeyoncé Ft. Lady GagaHype Williams
2010TelephoneLady Gaga Ft. BeyoncéJonas Åkerlund
2010Put It in a Love SongAlicia Keys Ft. BeyoncéMelina Matsoukas
2010Why Don't You Love MeBeyoncéMelina Matsoukas & Beyoncé
2011Move Your BodyBeyoncéMelina Matsoukas
2011Run the World (Girls)BeyoncéFrancis Lawrence
2011Best Thing I Never HadBeyoncéDiane Martel
20111+1BeyoncéBeyoncé, Laurent Briet & Ed Burke
2011CountdownBeyoncéAdria Petty & Beyoncé
2011Love on TopBeyoncéEd Burke & Beyoncé
2011PartyBeyoncé Ft. J. ColeBeyoncé & Alan Ferguson
2011Dance for YouBeyoncéBeyoncé & Alan Ferguson
2012I Was HereBeyoncéKenzo Digital & Sophie Muller
2013Pretty HurtsBeyoncéMelina Matsoukas
2013GhostBeyoncéPierre Debusschere
2013HauntedBeyoncéJonas Akerlund
2013Drunk in LoveBeyoncé Ft. Jay-ZHype Williams
2013BlowBeyoncéHype Williams
2013No AngelBeyoncéΔεν είναι γνωστό
2013YoncéBeyoncéRicky Saiz
2013PartitionBeyoncéJake Nava
2013JealousBeyoncéBeyoncé, Francesco Carrozzini & Tood Tourso
2013RocketBeyoncéBeyoncé, Ed Bruke & Bill Kristein
2013MineBeyoncé Ft. DrakePierre Debusschere
2013XOBeyoncéTerry Richardson
2013SuperpowerBeyoncé Ft. Frank OceanJonas Akerlund
2013HeavenBeyoncéBeyoncé & Tood Tourso
2013BlueBeyoncé Ft. Blue IvyBeyoncé, Ed Bruke & Bill Kristein
2013Grown WomanBeyoncéJake Nava
2014RunJay-Z Ft. BeyoncéMelina Matsoukas
2014Say YesMichelle Williams Ft. Beyonce & Kelly Rowland)Matthew A. Cherry
20157/11BeyoncéBeyoncé
2015Feeling MyselfNicki Minaj Ft. BeyoncéΔεν είναι γνωστό
2015Runnin' (Lose It All)Naughty Boy Ft. Beyoncé & Arrow BenjaminCharlie Robins

Άλμπουμς

  • Dangerously In Love (2003)
  • B'Day (2006)
  • I Am... Sasha Fierce (2008)
  • 4 (2011)
  • Beyoncé (2013)
  • Lemonade (2016)

Συναυλίες

  • Live at Wembley (2004)
  • The Beyoncé Experience Live (2007)
  • I Am... Yours: An Intimate Performance at Wynn Las Vegas (2009)
  • I Am... World Tour (2009-2010)
  • Live at Roseland (2011)
  • The Mrs. Carter Show (2013-2014)
  • On the run tour (with Jay-Z) (2014)
  • The formation tour (2016)

Singles

  • Crazy In Love ft. Jay-Z (2003)
  • Baby Boy ft. Sean Paul (2000)
  • Me, Myself And I (2003)
  • Naughty Girl (2004)
  • Check On It (2005)
  • Déjà Vu ft. Jay-Z (2006)
  • Ring the Alarm (2006)
  • Irreplaceable (2006)
  • Beautiful Liar (2007)
  • Get Me Bodied (2007)
  • Green Light (2007)
  • If I Were a Boy (2008)
  • Single Ladies (2008)
  • Diva (2009)
  • Halo (2009)
  • Ego (2009)
  • Sweet Dreams (2009)
  • Broken-Hearted Girl (2009)
  • Video Phone (2009)
  • Why Don't You Love Me (2009)
  • Run the World (Girls) (2011)
  • Best Thing I Never Had (2011)
  • Countdown (2011)
  • Love On Top (2011)
  • End Of Time (2012)
  • Drunk In Love ft. Jay Z (2013)
  • XO (2013)
  • Pretty hurts(2014)
  • Partition (2014)
  • 7/11 (2015)

Φιλμογραφία

Λίστα ταινιών

ΈτοςΤίτλοςΡόλοςΣημειώσεις
2001Carmen: A Hip HoperaCarmen BrownΠρωταγωνιστικός ρόλος
2002Austin Powers in GoldmemberFoxxy CleopatraΠρωταγωνιστικός ρόλος
2003The Fighting TemptationsLillyΠρωταγωνιστικός ρόλος
2006The Pink PantherXaniaΚωμωδία & Μυστηρίου
2006DreamgirlsDeena JonesΠρωταγωνιστικός ρόλος
2008Cadillac RecordsEtta JamesΝτοκιμαντέρ
2009Wow! Wow! Wubbzy!: Wubb Idol Ο εαυτός τηςΠαιδική ταινία
2009Obsessed Sharon CharlesΘρίλερ
2013Life Is But a DreamΟ εαυτός τηςΝτοκιμαντέρ για τη ζωή της
2013EpicΒασίλισσα TaraΦωνή

Βραβεύσεις

Η Βeyonce έχει 20 γκράμι, 2 Legend awards,19 MTV Video Music awards πηγαίνοντας στη δεύτερη θέση με τους καλλιτέχνες με τα περισσότερα ΜTV VMA και είναι η γυναίκα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα Γκράμι. Γενικά η Beyonce ή αλλιώς Queen Bey όπως χαρακτηρίζεται από τα Μ.Μ.Ε λόγο ότι η σκηνική της παρουσία μπορεί να συγκριθεί μόνο με του Michael Jackson, έρχεται τρίτη στον πίνακα με τους καλλιτέχνες που έχουν τα περισσότερα βραβεία όλων των εποχών με 510+.
Το Recording Industry Association of America την αναγνώρισε ως τον καλύτερο μουσικό της δεκαετίας 2000s. Το 2009 η Billboard την ονόμασε Top Radio Artist της δεκαετίας και το 2011 της έδωσε το βραβείο για τον καλλιτέχνη της χιλιετίας. Το 2013-2014 το περιοδικό Forbes την έβαλε στην κορυφή με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους παγκοσμίως και την ίδια χρονιά (2014) την κατέταξε 1 στους 100 καλύτερους celebrities ακόμα έγινε ο νούμερο ένα καλύτερα αμειβόμενος μαύρος καλλιτέχνης στην ιστορία βάζοντας στη θέση νούμερο 2 και 3 τους Michael Jackson και Prince.
ΈτοςΒραβείο
2004"Dangerously in Love 2" - καλύτερη γυναικεία ερμηνεία R&B
2004"The Closer I Get to You" - καλύτερη ερμηνεία R&B από ντουέτο ή συγκρότημα με τραγούδι, από κοινού με τον Λούθερ Βαντρός
2004"Crazy in Love " - καλύτερο R&B τραγούδι, από κοινού με τον Jay-Z
2004Dangerously in Love - καλύτερο άλμπουμ σύγχρονης R&B
2004"Crazy in Love" - Καλύτερη συνεργασία ραπ/Sung, από κοινού με τον Jay-Z
2006"So Amazing" - καλύτερη ερμηνεία R&B από ντουέτο ή συγκρότημα με τραγούδι, από κοινού με τον Στίβι Γουόντερ
2007B'Day καλύτερο άλμπουμ σύγχρονης R&B
2010"Single Ladies (Put A Ring On It)"- Τραγουδιού της χρονιάς
2010"Halo" - καλύτερη ποπ γυναικεία ερμηνεία
2010"Single Ladies (Put A Ring On It)" - καλύτερη γυναικεία ερμηνεία R&B
2010"At Last" - καλύτερη ερμηνεία παραδοσιακής R&B
2010"Single Ladies (Put A Ring On It)" - καλύτερο τραγούδι R&B
2010I Am... Sasha Fierce - καλύτερο άλμπουμ σύγχρονης R&B
2013"Love On Top" - καλύτερη ερμηνεία παραδοσιακής R&B